sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Termarilounasideoita

Tässä pari ideaa termarilounaiksi:

  • Keittojen perusaineet: soijarouhetta, mausteita, sipulia, paprikaa ja/tai keittovihanneksia
  • Olutmakkaraa/salamia, riisiä, Viola vuohenjuusto-tomaattikeittoa / tomaattipyreetä, inkivääriä,
  • Lohta, riisiä/riisinuudeleita, Viola kasviskeittoa,
  • Kanaa (paista & pakasta / kuivaa kotona), inkivääri, kookosmaito, punainen chilitahna, riisiä
  • Jauhelihaa, riisinuudeleita, tomaattikeittoa, papuja

Riisinuudelit kannattaa valmistaa lounaan yhteydessä kaatamalla toisesta termarista kuuma vettä nuudeleiden päälle ja hauduttelemalla muutama minuutti.

Huomaathan, että olen kokkaillut lounaita isoon termariin, joten kannattaa kokeilla omaan termariin ennen retkeä :)

1 kommentti:

  1. Näyttää hyvältä! Olen tehnyt tuon kana/riisi/kookos keiton pari kertaa, laitoin riisi/neste-määrän siten, että nestettä on kaksi kertaa verrattuna normaali riisin keittosuositukseen, jolla neste imeytyy kokonaan. Tällöin tulee kostea pata/paksu keitto. Sitä voi vielä tunata korianterilla ja limellä. Miten kuiva-aineen ja nesteen määrien suhde on linseillä ja muilla ryyneillä?

    VastaaPoista